Я знаю, знаю ты меня не любишь...

Оля Чепурная
   Вдохновение: песня "МИНАЄ ДЕНЬ, МИНАЄ НІЧ" (ПРОХОДИТ ДЕНЬ, ПРОХОДИТ НОЧЬ)
               В исп. Ани Лорак и Николая Мозгового
              Сл.Ю. Рыбчинский, муз. Н. Мозговый
                На украинском языке

  "Євнухи творчістю не займаються. Вірші народжуються від любові". Ю. Рибчинський
  ( Евнухи творчеством не занимаются. Стихи рождаются от любви).

   Я ЗНАЮ, ЗНАЮ: ТИ МЕНЕ НЕ ЛЮБИШ...

   Я в відчутті благаю до кохання:
   Хай січень намалює кришталево
   Оте моє єдине запитання
   До тебе я звертаюсь, королево.

   Як же найти мені ту силу в муках,
   Щоб вирватися з плину сподівання,
   Де ще немає нашої розлуки,
   Де ще в полоні ти мого кохання.

   Хай сніг колючий б'є мені в обличчя
   І дзвоном відстуковує по скронях
   Оте прощальне слово мене кличе
   Назад. І я ховаюся в долонях...

   Я на біду свою полОненим лишився
   Очей твоїх бездонних і чарівних
   Ніколи я не зможу розучитись
   Не думати про тебе, королівно.

   Я знаю, знаю: ти мене не любиш...
   Хай замітає снігом все навколо
   Ти не себе, моя кохана, губиш,-
   То я не зможу полюбить нікОли.