Подаруй себе знов

Александр Сугоняко
Подаруй себе знов, подаруй себе знов на світанні,
Подаруй себе знов,  щоб лишилась ця мить на завжди,
Подаруй себе знов, як нам Небо дарує кохання,
Подаруй і завжди по життю мене в Вічність веди…!

Поцілуй мене знов, поцілуй мене знов на порозі,
Як цілують коли в лихоліття іде чоловік,
Поцілуй мене знов, і на даній нам Богом дорозі,
Поцілунком твоїм я захищений буду навік.

Обіцяй мені знов, обіцяй мені знов як молитву,
Що дарована нам, і за обрій нас в Небо веде,
Обіцяй мені знов коли Доля покличе на битву,
Що кохання твоє мене завжди у Вічності жде!