Persona grata

Олег Кравченко 38
Марії Вайно після прочитання
Її нової книги “Persona grata”
*  *  *

Пеан Марії хочу грати,
Вона давно – Persona grata!
Цілюще читання від втоми –
Ось цей її тендітний томик.
Подумалось мені: як файно,
Що в світі є Марія Вайно!
Її сценарії, новели
Мене з високим духом звели.
Тримає таїну в руці
Вона у кожному шкіці.
Дорослі і дитячі мрії –
У книгах сильної Марії,
І образків вагомий віз
Утвердив вайномодернізм.
Так ось чому так стало файно:
Мене причарувала Вайно!

© Олег КРАВЧЕНКО