Прощення

Владимир Владимирович Суховеев
Простіть мене сьогодні рідні, друзі,
якщо нечемним словом Вас образив,
простіть студенти в Ніжинському вузі,
якщо оцінками колись зневажив...

Простіть мене, якщо простити в змозі,
а я за Вас сьогодні помолюся.
Не відкажіть, будь ласка, в допомозі
коли я, ненароком, помилюся.

Та знайте, що і я Вас теж прощаю,
як повелів прощати нам Господь.
Тож, у цей день усіх я пробачаю –
Якщо ж простив, то в гості знов заходь!