Кохайте жiнку

Татьяна Левицкая
Кохайте жінку, дорогу найкращу!
Даруйте їй букети ніжності і щастя.
Сестра, матуся, донечка, дружина -
свіча душі, родини -берегиня!
Присвячує життя і вам, і вашим дітям,
плекайте цю найкращу квітку в світі.
Цінуйте та захоплюйтесь красою -
бузковою, медово-золотою,
липневою і зрілою, бо осінь -
солодкі яблука у дім приносить.
Нехай краса її ніколи не зів'яне!
Вродлива жінка та, яка кохана!
Цілуйте руки, що несуть натхнення,
любові та тепла благословення!
Хай ллються радощі вином по вінця!
Троянди й діаманти серця - жінці!
2019р