Приходи...

Бабка Ёшка
Лана Сноу "В ночь, когда приходишь ты..."
http://www.stihi.ru/2009/08/18/5370

Входить в серденько завжди світ, як у віконце...
Лише сумно... знов і знов...
- - -
ПРИХОДИ... (на украинском)

Світла без тэбе немає в дівочій хатынці.
Навіщо любов сховали за вікном хмарынці?
Як сумую за тобою, серденько страждає...
Ти хоч місяцем з'явися, я тебе чекаю.
Хоч промінем на ґаночок посвіты хвілынку,
Щоб від смутку і печалі втішити дівчинку.


~ ~ ~

Без тебя света нет в девичьей избушке.
Зачем любовь спрятали за окном тучки?
Как скучаю по тебе, сердечко страдает...
Ты хоть месяцем появись, я тебя жду.
Хоть лучом на крыльцо посвети минуту,
Чтобы от грусти и печали утешить девушку.