Э. Дикинсон. 1541. No matter where the Saints abid

Ольга Денисова 2
1541 (1882)
В одной орбите жизнь святых,
Ни обитали где бы –
Так – приглядись – звезду в пути
Сопровождает небо.
11.03.2019


1541
No matter where the Saints abide,
They make their Circuit fair
Behold how great a Firmament
Accompanies a Star.