може тiльки Любов

Оксана Вершинина 2
відплакати ненароджених,
обійняти живих,
досі серце тривожиться
за усіх, за усіх...

заспокоїти скривджених
і прийняти чужих,
зрозуміти навіжених,
полюбити усіх

приютити знедолених,
оживити черствих,
і звільнити зневолених,
серця здобрити злих

воскресити в зневірених
Радість, Віру ізнов
може тільки лиш Істинна
Безумовна Любов