поiхали

Гелена Смилянская
розбіглися думки,
зібрати в жменю нема сили,
бажання сиплять мрії у комори дій,
спокутувать неспокій
і нестися вдвох
чимдалі із тобою,
по світу сміло йти,
стирати ноги

20;34
16.03.2019