На повнi легенI дихати

Оксана Вершинина 2
На повні легені дихати,
Що може бути краще...
Так це у лісі дикому
Йти собі призволяще,
І бути неначе птахою,
Що повернулась із далі,
Й не має гнізда, ні даха,
Співати пісні зухвалі!
Бо в цьому житті минущому,
Миттєвому та земному
Бути щасливим винятком
Є головним законом!