Весняна п сня

Вилен Черняк
               
                Донечці
До нас ти прийшла, як надія
На щедре продовження літ.
Дивись, як довкілля радіє,
Що ти народилась на світ.

                Над луками вітри вирують,
                Та квіти цвітуть по весні.
                Я пісню тобі подарую,
                Що краща за інші пісні.

Тобі присв’ятила я душу.
Ти в серці моєму завжди.
Хай сонечко землю просушить
Від довгих зимових дощів.
               
                І теплий вітрець поцілує
                Тебе як ознака весни.
                Я пісню тобі подарую,
                Що краща за інші пісні.
               
Тепло переможе ненастя,
І повінь зайде в береги.
Яскравими барвами щастя
Спалахне усе навкруги.

                Пташки до гніздечок простують,
                Радіють жаданій весні.
                Я пісню тобі подарую,
                Що краща за інші пісні.

Рум’яною будь, моя доню,
Як яблучко в літнім саду.
А мамини чуйні долоні
Відгонять від тебе біду.

                Що в снах тебе, доню, чарує,
                Хай збудеться в соняшний день.
                Я пісню тобі подарую,
                Найкращу з найкраших пісень!