про Вiчне

Оксана Вершинина 2
Щільне плетиво наших доль
У мільярдах  планет і життів...
Господи,  Ти нам дозволь
Перетнути кордон відчуттів,
Підступитись до прірви Часу,
До невідомих Чорних Дір,
І побачити Вічну красу,
Полишивши останній якір...
Стане подих повітрям легким,
Очі зорями стануть тоді,
Всесвіт буде малим  і близьким,
І розчинимось ми у Тобі...