У тебе холоднi руки

Алексей Иванович Цуркан
У тебе холодні руки,
І серце не сильно тепліше
Тобі завжди є що сказати,
І зазвичай ти сильніша.

Твої тенета прекрасні,
Свіжих думок павутина.
Гостре холодне лезо,
А по суті дитина.

Ніч як стара фортеця,
Місяць- хижа сторожа
Я ж звичайна людина.
І більше я так не можу.

#стихоцуркан