Безпомилковий вибiр

Виктор Рыбаков
Ми  всі  давно  чекаємо  на  зміни,
І  ось  у  нас  нарешті  є  момент,
Для  тОго, щоб  у  неньки -  України,
Був  Обраний  достойний  президент.

На  краще  всім  надіятись  властиво,
І  може  дійсно  з  кандидатів  є,
Такий, що  зробить  азіатське  диво,*
І  Україна  добре  заживе.

Або  такий, що  зможе  припинити,
Війну  на  сході, і  поверне  Крим,
Хто  стане  гідні  пенсії  платити,
Щоб  нам  у  Ялті, грітися  старим.

Хто  мОлоді, належну  дасть  роботу,
Бо  соромно  стає  за  парубків,
Що  їдуть  до  Європи, як  холопи,
Яка  вважала  їх  за  козаків.

Такий, щобИ менЕ  не  вступом  в  НАТО,
Надійно  захистив  від  москалів,
А  щоб  мого  знетЯмленого  брата,
Покаятись  до  Господа  привів.

Я  їхні, прочитав  усі  програми,
Але  їм  вірить  може  тільки  лох,
Бо  в  них  небесної  багато  манни,
Яку  спроможний  дати  тільки  Бог.

Тож  кращого  нічого  не  чекаю,
А  вибір  головний  я  вже  зробив,
Христа  я  президентом  обираю,
І  я  свідомо  це   оголосив.

Свою  програму, Він  засвідчив  кров’ю,
А  зветься  вона - Новий  Заповіт,
Вона  до  нас  пронизана  любов’ю,
І  радить  подолати  грішний  світ.

Не  щастя, нам Христос, ані  багатства
не  обіцяє, а  нестИ  свій  хрест,
Бо  не  від  цього  світу  Його  Царство,
У  вічності  воно, серед  небес.

Але  ж  не  боги, кандидати  наші,
Вони  є  грішні  люди, як  і  ми,
І  може  більшість, дійсно  має  намір,
Поліпшити  життя  нам  на  землі.

Але  на  кОму  вибір  зупинити,
Це  точно  знають  «горе - фахівці»,
Я  ж   краще, буду  Господу  молитись,
Бо  знаю, що  усе  в  Його  руці.

Цареве  серце  теж  Він  направляє,
Куди  захоче, як  потоки  вод,**
І  влАдника, такого  посилає,
Якого  заслуговує  народ.

*Різке  економічне  зростання (Японія, Китай, Корея)

**Приповісті 21:1

Рибаков Віктор  м. Луцьк