ДОЛЯ...

Ольга Пятоволенко
Живопис: Катерина Саєвська (Полтава)

До тебе небом пролягав мій шлях.
Я зоряну мету собі обрала.
Не помічала біль. Долаючи свій страх,
З надією, до щастя прямувала.

Безмежністю небес любов зачарувала.
В гармонії з життям лунав мій кожен крок.
Я з променів душі тобі вірши складала,
Собі сплітала долю із зірок.