Сонет 2079 Люблю! - Кохаю!

Аллан Гурченко
(Семёрочный)
(Російсько-український)

А я Тебя просто и очень люблю.
«І я Тебе просто и дуже кохаю».
За Нашу любовь часто БОГА Молю.
«ТВОРЦЯ за любов Нашу щиро Благаю».

А я Тебя, милая, благодарю!
«І я Тобі, люба моя – дуже вдячний!» –
за всю дорогую заботу Твою!
«Турбота, яка не була необачна».

И здорово! – что на повестке – Апрель!
«Як гарно! – що вже завітав до нас Квітень!»
Все ждут с нетерпеньем Весны акварель!..
«Чекають квітіння до кожної миті!»

И Наше такое родное Седьмое число
«квітнево вигукує Щастям: “Я знову прийшло!”»
04.04.19.