Очите на спомена!

Ковалёв Александр Павлович
Очите на спомена
-----------------
Дима Политова 2
----------------
Пак е Коледа -
пак ще звънят камбани,за ново Начало,
а усещанията ще препускат в празничен тръс...
 *
очи които
 пазят спомен за един свят -
очите топли
 на тате
*
очи
 на въздишка
 музика на струна -
къса се в очите на мама
*
очи на целувка
 огнена и чакана
 музика-дихание
 до мен присяда в очакване
*
очи на сълзата
 там в ъгъла
 още ме гледа
 още
*
очи на лист
 златен светлик
 и залез
 и утро
 и Начало