Для тебе одноi

Прокопенко Юрий
Для тебе – розкішні червоні троянди,
Рубінів шаленство у чистому золоті,
Для тебе всміхнулись далекі Плеяди,
Що сили небесні створили у холоді.
Для тебе – секрети та дзвін гравітацій,
А ще в апогеї приємних миттєвостей,
Смарагдові ночі, заплетені в танці,
Для тебе – ключі від шухляди чуттєвості.
Для тебе – вогонь перетік сингулярний
В народжений Всесвіт, засіяний спінами.
Для тебе одної під снігом полярним,
Арктида розквітла, окрилена змінами.

12:23, 14.04.2019 рік.

Зображення: http://www.i-v.tv