Дай, Боже, Вам

Владимир Владимирович Суховеев
Дай, Боже, Вам здоров’я й миру,
Хай, навіть, їжа в нас пісна,
А в серце дасть Всевишній віру
Й душа розквітне – як весна!

Я знав Вас ще як Головенко
Тепер Ви:  Віра Шевела –
Як в юності була гарненька…
Ой, недоречно тут «була».

Тож хай святкує Дорогінка,
П’ятьдесят сім – усім селом:
Пишатись є чим, дорогенька,
Бо янгол тронув Вас крилом…

Дай, Боже, Вам здоров’я й миру,
Хай, навіть, їжа й не пісна
Та серцю дасть Всевишній віру
Й душа розквітне – як весна!

15.04.2019