На газ нам тиснути, а може, - на гальмо?

Елисаветградская Плеяда
На газ нам тиснути, а може, – на гальмо?
Емігрувати чи лишитись в Україні?
Ми перед вибором постійно стоїмо,
І прикро, що нерідко – на колінах...