Йдуть в Президенти, вдаючи iз себе ангелiв

Елисаветградская Плеяда
Йдуть в Президенти, вдаючи із себе ангелів,
Не боячись горіть в пекельному вогні;
В Верховній Раді присягають на Євангелії,
А краще б – на детекторі брехні...