Бруньки полопали..

Елена Богданова 6
Бруньки полопали - розквітли,
Дерева вбралися в фату,
Дощами плаче милий квітень,
С землі змиває чорноту.

І зеленіє все довкола,
І веселішає в кінець,
Душа, мов квітка матіоли,
Дає духмяний пагінець…

І щось таке бринить в повітрі…
Чомусь вночі тікають сни,
Складає дивні вірши вітер,
В коханнi марева весни!
17.04.19