Дай душу, що чистiше кришталя

Людмила Дзвонок
О Господи, молюся за Вкраїну,
За доленьку її, за весь народ…
До Тебе руки зводжу, серцем лину,
Земля моя щоб вийшла із негод!

Два кандидати… Хто із них мудріший?
Вся церква молиться за зцілення землі,
Не дай же, Боже, шлях нам ще гіркіший,
Вже стільки горя в місті і в селі!..

Оті дебати…Поряд люди, збоку…
Що діється... Хто прийде до "руля"*?
Не дай же, Боже, душу нам жорстоку,
Дай душу, що чистіше кришталя!

19.04.2019
*до руля- до керма(авт.)