Володимиру Зеленському

Геннадий Сивак
Володимиру  Зеленському,
Обраному  Президенту  Украйни.

Президент бережи  Україну,
Неньку рідну на віки віків,
Захищай  її вірну родину,
Більше справ важливіших, ніж слів.

Українцям поліпшиш   життя,
За  довір’я, за віру  й надію,
Разом з ними крокуй в Майбуття,
Щоб здійснилися  все таки  мрії.

Справедливим будь, чесним для всіх,
Щоб  війна закінчилась навіки,
Щоб  людський   чувся радісний сміх,
Не вертались додому каліки…

Необхідно   зробити приплату,
Людям тяжко  у ріднім  краю…
По рахункам поменшати  плату,
Та підняти пенсійну платню…

Президент бережи  Україну,
Щоби  весь розчинився відчай…
Як призначено Господом сину,
Здобувай, та добро  відживляй.

Автор Геннадій  Сівак.
21-22  квітня  2019 року.