Лета адышло, яму на змену

Полина Пядочкина
Лета адышло, яму на змену
лета, пачынаючы мастак,
разліла такое мноства фарбаў,
што не можа іх сабраць ніяк.
Паглядзіць , ёй штосці не па густу, -
пачынае дожджыкам змываць...
Да Зімы, што адбярэ палітру,
восень будзе мыць і маляваць.