***

Евгений Семененко
Минеться все... дощі і грози,
Зими лютіший буревій,
Образи, злії фрази, сльози,
...та не минеться жага мрій.
Все справжнє, те, заради чого
Вели запеклу боротьбу,
Благословенія святого
Бог дасть відчути наяву.