Пра суботник 20. 04. 2019

Славамир Адамович
Суботнік V/S F;hrergeburtstag


ДЗЕНЬ НАРАДЖЭНЬНЯ АДОЛЬФА
АДЗНАЧАЦЬ БЯСПЛАТНАЙ РАБОТАЙ?
А ЦІ НЯ ЛЕПШ ПЛЯШЫВАГА ЛІМІТРОФА
КОНЧЫЦЬ ПАДРУЧНАЙ ГАРОТАЙ?!!

20 красавіка 2019,Марыліна Горка,Беларусь