Вiрю в те, що Украiнi...

Геннадий Сивак
Вірю в те, що Україні,
Посміхнеться доля,
Від початку, та донині,
Без вороття воля…

Зникнуть вороги  рубіжні
Як дощеві хмари,
Люди стануть  більш заможні,
Закінчаться  свари…

Повернуться полонені,
До своїх домівок,
Шляхи наші незбагненні,
Треба   жити мирно.

Віддали  життя  солдати,
За свою свободу,
Та  зуміли  відстояти,
Незалежність роду.


Автор  Геннадій  Сівак.
24  квітня  2019 року.