Жыць з адчуваньнем...

Славамир Адамович
Жыць з адчуваньнем,што не далюбіў,
не даказаў,не дашаптаў на вушка,
што на твае вароты не прыбіў
свой пераможны шчыт,
а ў п'янай бойцы струшчыў...

9 снежня 2018 г.,Марыліна Горка