Про сияющее утро

Елена Пронь
Прекрасное утро, настало вдруг лето...
И зелень сияет вся солнцем согрета.
В сияющем небе бегут  облака,
И вдаль уплывает, сияя, река...

Сияет окошками улица наша,
Умылась дождём, стала чище и краше.
Улыбки сияют и утру все рады...
Что может быть лучше сияющих взглядов!
 
 
                Фото из интернета


Тамара переклала на українську мову, спасибо!
http://pisateli-za-dobro.com/pro-sijayuschee-utro.html
Про сяючий ранок…

Прекрасний ранок, настало раптом літо…
І зелень сяє вся сонцем зігріта.
У сяючому небі біжать хмари,
І вдалину спливає, сяючи, річка…

Сяє віконцями вулиця наша,
Вмилася дощем, стала чистішою і красивіше.
Посмішки сяють і ранку всі раді…
Що може бути краще сяючих поглядів!

Олена Пронь