Уже не л! то

Алла Фликинштейн
Уже не літо,
та ще й не осінь.
У полі - жито.
У небі - прОсинь.
   У вирій - птахи.
   У бій - солдати.
   В Карпатах - грози.
   В Донбасі - "Гради".
Зима - на варті.
Чатують кулі.
Життя не варте
Із маком дулі.
   Та видно світло
   В кінці тунелю...
   Ламайте вікна.
   Здіймайте стелю.

           А.Я.