Цiлуе сонечко

Елена Борисенко 5
Вже сонце березень голубить,
Малює личка дітлахам.
Руденькі цяточки він любить
Лишать на носі малюкам.

Пустує сонечко із нами,
А дітям це не до смаку.
Біжать пожалітись до мами,
Проблему маючи таку.

Вона сміється з того дива:
"Скажу вам, любі, без прикрас.
Такі у мене ви красиві,
Що сонечко цілує вас."