О, Веснонько

Елена Борисенко 5
О, Веснонько-дівча зеленооке!
Чарують нас твої дзвінкі пісні.
Швиденько заходилася, нівроку.
Вже дні весняні довші і ясні.

Їх радо схід рожевий зустрічає
І сіяча вже кличе до землі,
Що з нетерпінням так його чекає,
Добра зерно покласти до ріллі.