Весна

Елена Борисенко 5
Сонце визирає з під плаща
Хмар тугих, що застують блакить.
День вже в'ється плетивом плюща,
Первоцвітом радісно зорить.

У полоні в сонечка земля.
Масляна весела і масна.
Розпашіле тупотить маля,
А наввипередки з ним весна.