Плаче Осiнь

Елена Борисенко 5
Знов крокує Осінь містом,
Різнобарвним сипле листом,

Над палітрою чаклує
І малює, і малює:

День минулий - різнобарв'ям,
Сьогодення - в жовті фарби,

А майбутнє - в сірі плями
І косими все дощами.

Без угаву, без упину
Вимальовує картину.

Малювала, аж упріла.
Враз, синиці налетіли.

На гіллі - яскрава зграя.
Снігурі червоні - з краю.

Засміялось з того сонце,
Зазирнуло у віконце.

Все змінилося одразу.
Осінь - в сльози від образи.