Нас несут года

Александр Полонский 2
Нас несуть роки,
      чи то так здалось,
В часі, знаєм,
      ніхто не встає! —
Може, щось не так
      і не все збулось,
Та хоч як би там —
      все ж нас двоє!

На добро життя
      об’єднало нас,
А болюче —
      воно ж загоє,
Варто нам на мить
      пригорнутись враз,
Бо хоч як би там —
      все ж нас двоє!