Нехай добро нам вроде

Елена Борисенко 5
Останній день зими,
Та пахне так весною.
Вже сині килими
Над сірістю земною.

Птахи у небесах
Журливо вже не квилять,
Бо радість в голосах
І нею нас окрилять.

А березень дзвенить
І сподівання гріє.
Свій вибір нам робить,
Щоби здійснились мрії.

Країни доля, знай,
В твоїх руках, народе!
Свій голос віддавай.
Нехай добро нам вроде!