Дамо дорогу

Елена Борисенко 5
Не треба нам воєнні обладунки.
Кров не вода, не варто проливать.
Нагода є відправить за лаштунки
Тих, кому голоса не хочеш віддавать.

Лиш - "Так!" - кажіть порядності і честі,
Не злодіям лихим, чи їхнім холуям,
Бо вдорсталь в Україні вже бесчестя.
Дамо дорогу відданим синам!