Гучно живемо

Лариса Калинина-Харламова
Хмари роздяглися до зірок.
Я лежу на ковдрі трав'яній.
Слухаю, у вухах грає рок
І співати хочеться мені.
Приспів:
Гучно, гучно, дуже гучно,
Так щоб всі пригнулися,
Але щось мені незручно.
Раптом я проснулася.
Хтось із друзів феєрично
Дує поруч храпака,
Криє словом  неетичним,
Мабуть від когось тіка.

Ми в наметі лежимо вп'ятьох.
Щось пішло не так:- Послухайте!
Від панчох такий переполох,
Що я мушу квіти нюхати!
Приспів:
Гучно, гучно, дуже гучно,
Так щоб ніч здригнулася,
Пендюх роздаю поштучно,
Для того роззулася.
Хтось танцює фантастично;
В бік- нога, у ніс- рука.
Криє словом  неетичним,
Ще й пом'яв мене злегка.

На рибалку більш не їду я.
Хай їй грець! Романтиці такій!
Відпочину краще на морях.
Сонце, хвилі, квіти,  бриз легкий...
Приспів:
Романтично, екзотично,
Наче в світі чарівнім.
Ой, а хто так істерично
Розкричався вдалині?
Гучно, гучно, дуже гучно:
Ми співаємо пісні
Все у нас благополучно,
Ось такі ми голосні.
20:40
09.05.19.