Безсмертний батальйон

Юрий Ош
Оцей «безсмертний батальйон»
чекає слушної нагоди,
коли посунуться заброди,
штовхнути знову нас в полон.

Цей «батальйон» – справдешній клон
отої п’ятої колони,
він через совісті кордони
іде до чорта на поклон.