Червон маки - не жоржини

Николай Бондаренко 2
I знов погіршали стосунки -
Не ті слова, не ті пісні.
Твої не щирі поцілунки
Холодні, як зимові дні.

Сховалось сонечко за хмари,
На серці туга i печаль,
Адже любов від тої свари
Не загартується як сталь.

Червоні маки - не жоржини,
А красне літо - не зима.
Любов не має середини -
Вона вже є,або нема.

 

          *******