дякую

Алена Васильченко
Дякую за маму і за тата.
За дощі холодні і рясні.
дякую за те, що я багата
мріями і квітами весни.
Дякую тобі, коротка злива,
за думки мої насамоті.
Дякую за те, що я щаслива,
що би не траплялося в житті.
Дякую, що найрідніші люди,
дихають і ходять по землі.
Дякую за те, що я грудях
душу прихистила до зорі.
Крила розпускаю серед ночі,
важко - засміюся, як дитя.
Дякую за те, що я не хочу
жити, не закохана в життя.