У тобi

Катя Александровская
Ледве дихаючи прошепочу:
я тобі всі зірки дарую,
я скажу тобі як люблю
тебе палко, жагуче, дуже.

У тобі я втопаю, так-то,
Мені хороше в твоїх очах,
Я залишуся в них до завтра,
до щодення, навіки там.

У тобі, як у синім небі,
безтурботно, спокійно, щиро,
У тобі навимовно тепло,
я з тобою просто щаслива.

21.05.19.