Триптих

Татьяна Левицкая
Поміж небом
і землею -
зливи і сніги,
зорепади
і відради,
крила. До снаги -
вітру свіжого
свавілля,
соняхів лани,
верболози,
буйні грози,
подихи весни.

Поміж ним
і мною - осінь
стелить листопад,
сон серпанків,
горя лунки,
і коралі зрад.
Тиші дзвін,
пекельні мури,
патока брехні,
поторочі,
туги очі,
в спину ніж мені.

Поміж мною
і тобою -
повені ріка.
серця  дотик,
срібла ноти,
ягода терпка.
Аромат півоній,
травня -
яблуневий цвіт,
незабудок,
синіх буднів,
золото  трембіт.