Э. Дикинсон. 1064. To help our Bleaker Parts

Ольга Денисова 2
1064 (1865)
В унылой доле помощь нам
Дают часы целебные,
Что – для Земли не подходя –
Нас приучают к Небу –
12.05.2019


1064
To help our Bleaker Parts
Salubrious Hours are given
Which if they do not fit for Earth
Drill silently for Heaven —