Мешканцям корол вства кривих дзеркал

Евгений Семененко
Відвертих нині числять як "дурнІ",
Незаплямоване так легко забруднити,
За звичкою бруд бачить і на чистім полотні
Хто мусить серед нечисті й брехні
І працювать і жити.