Сердечне

Татьяна Левицкая
Ти - неба очі голубі,
а я - квітуча нива.
З тобою в радості й журбі -
щаслива!
Дарує доля нам любов,
надію, віру!
Сьогодні зранку дощик йшов
крізь серце... Віриш?

Ти птахом в небеса гайнув
і зник у синій висі.
Я за тобою, а в саду
цвіт вишні.
Марелі - роси із яси
п'ють бурштинові.
У вирії лелек баси -
мов клич любові.

Ти ніжний, райдужний мотив,
відлунням понад гаєм.
Душа метеликом тремтить -
кохає!
Шукати де б не довелось
життя маршрути -
весни калинової брость
нам не забути.

Коханий мій, я не цвіла б
на світі цьому.
Якби не мала два крила
невтомні,
що піднімають до небес
в обіймах дужих.
В твої очах мій погляд щез -
зорею мружить!