Звiтнiй час

Надежда Рубинская
Коли звучить багато "я",
Тоді немає поруч Бога.
Бо поводир, пихате "я",
Не знає, де пряма дорога.

Тож кожна витрачена мить -
Стежина темряви та болю.
І ти не чуєш, як гримить,
І надаєш бажанням волю.

Знайди нарешті сенс життя!
Нехай палають щастям очі!
Шаленим буде відкриття
Від молитов посеред ночі.

Звертаюсь я до кожного із вас:
Літа мов блискавка минають!
Вже скоро прийде звітній час,
В якому Небеса засяють...

                23.05.2019