Хлiбом, салом, борщем..

Михаил Золотоверх
Пiсня (новi слова) на музику популярної свого часу пiснi
Марiї Бурмаки "Сонцем, небом, дощем .."

(1)
Iз роботи пiзно
якось я прийшов,
Цiлий день працювов,
натомивсь як чорт,
i дружинi з порога
вiдразу сказав :
Вечерю давай
на стiл менi став!"

Приспів:
Хлiбом, салом, борщем,
шинкою i дерунами ще,
буду вечерять
i чарку менi наливай!

Хрiном i холодцем,
картоплею, смаженим яйцем,
буду вечерять
i другу менi наливай!

(2)
Добре я наївсь,
пiсню заспiвав,
iз-за столу встав
i затанцював,
це горiлка творить
такi дива,
Була втома i ось
вже її нема.

Приспів:
Хлiбом, салом, борщем,
шинкою i дерунами ще,
буду вечерять
i третю менi наливай.

Хрiном i холодцем,
картоплею, смаженим яйцем,
буду вечерять
I знову давай наливай.