Я життю радiю

Елена Борисенко 5
Золоту поливу сонце розливає,
Щоб горів - червоним в травах маків цвіт.
Із ромену вітер пелюстки зриває.
Між волошок синіх хоче ворожить.

І моя голівка поміж трав і квітів
Синіми очима дивиться на світ.
Ось метелик ніжний, він мене помітив,
Кличе за собою, вабить і летить.

І в малої, в мене, виростають крила.
Не біжу я степом - пташкою лечу,
А волосся в'ється золотим вітрилом.
-Я життю радію! - весело кричу.